Nep Uggs

Tegenwoordig kent elk vooraanstaand merk het probleem van namaak van de originele ontwerpen. De populariteit van uggs en zo ook kinder uggs zorgt de afgelopen jaren voor een ongelooflijke groei in de verkoop van deze laarzen. Met de toename van de populariteit van uggs komt echter ook een toename in ‘concurrentie’ kijken. Zo is tegenwoordig ook het aanbod van nep uggs erg groot en zelfs populair.

Nep uggs zijn namelijk een stuk goedkoper wat waarschijnlijk een belangrijke factor is in de populariteit van deze laarzen. Neppe uggs bieden echter niet het comfort, de kwaliteit en luxe uitstraling die “echte” uggs wel te bieden hebben. Zo zijn namaak uggs vaak niet gemaakt van echt schapenvacht, maar is de afkomst van het zachte materiaal in de nep uggs vaak onduidelijk. Deze onduidelijkheid leidt tot veel achterdocht.

Er zijn dan ook veel artikelen te vinden die de productie van nep uggs beschuldigen van dierenmishandeling en dergelijke strafbare daden. Originele uggs zijn naast het bestaan uit verantwoord schapenvacht met de hand gemaakt! De productie van iedere originele ugg vraagt dus om veel persoonlijke aandacht, wat terug te zien is in de kwaliteit en uitstraling van de originele uggs. Deze luxe kunnen fabrikanten die kopie├źn leveren zich echter niet veroorloven, door de verkoopprijs waarvoor deze uggs de deur uitgaan.

Het is duidelijk dat de nep uggs verschillen van de originele uggs, ook al is dit tegenwoordig steeds minder goed te herkennen op het eerste gezicht. De namaak industrie wordt tegenwoordig namelijk steeds beter in het namaken van de originele uggs. Zo zijn de standaard herkenningspunten van nep uggs vandaag de dag vaak ook niet meer van toepassing. Vaak blijken nep uggs alleen nog herkenbaar aan de prijs, originele uggs met de bekende comfort, kwaliteit en luxe zijn namelijk niet voor veel minder te verkrijgen dan de bekende verkoopprijs. Daarnaast zijn nep uggs vaak te herkennen na een aantal meters gelopen te hebben. Vaak is dan te merken dat deze nep uggs niet de bekende steun en comfort met zich meebrengen als bekend staat. Hiervoor is echter wel de vergelijking met originele uggs nodig.

Al met al betaalt u wel even wat meer voor echte originele schoen, maar hiervoor krijgt u en krijgen uw kinderen natuurlijk wel meer comfort, kwaliteit en luxe voor terug! Wat het na een aantal meters al helemaal waard zal blijken te zijn.