Wij hebben de volgende top 5 van Ugg winkels hieronder voor u samen gesteld. Onderstaand kunt u verder informatie lezen met betrekking tot de beste uggs webwinkels.

1. Zalando.nl
3. Assem.nl
5. ikwilschoenen.nl
4. Bijenkorf.nl
5. Omoda.nl

1. Zalando

Zalando staat voor een uitgebreide online shopping ervaring. Maar mede door Zalando’s opvallende reclames staat deze webshop natuurlijk vooral bekend om haar aanbod aan schoenen. Zo zijn er ook veel kinder uggs te vinden op de site! Kinder uggs in veel verschillende soorten, maten, kleuren en prijzen! Zalando lijkt naast het grote aanbod van kinder uggs nog meer voordelen te hebben. De online shop is namelijk duidelijk ontworpen en makkelijk te gebruiken. Zo kunt u zonder teveel moeite snel en makkelijk opzoek naar de ultieme kinder uggs! Zalando lijkt daarnaast een uitstekende klantenservice te hebben. De online webshop biedt u een persoonlijke en vakkundige klantenservice, zonder lange wachtrijen. Waarbij u onder andere veilig online kunt shoppen waarbij u de keus heeft tussen verschillende beveiligde betalingsopties. Betaling kan op verschillende manieren worden gedaan: op rekening, automatische incasso, vooruitbetaling, acceptgiro, iDeal, en creditcard. Ook wat betreft de betaling genoeg keus dus! Nog een groot voordeel van het aanschaffen van kinder uggs bij Zalando is de “bliksemlevering”! Zalando verzendt uw order namelijk meestal nog dezelfde dag! Waarbij u ook nog altijd uw kinder uggs op de voet kunt volgen! Een misschien nog wel een veel groter voordeel van het bestellen van kinder ugss bij Zalando; de levering is altijd gratis! 
Zo houdt u misschien nog wel geld over voor nog meer leuke kinder uggs! Daarnaast is ook het retourneren van bestelde artikelen bij deze online webshop gratis. Zo kunt u shoppen totdat u de perfect paar kinder uggs heeft gevonden!

2. Van den Assem

Van den Assem Schoenen, de naam zegt het al, is een online webshop voor al u schoenen! Assem heeft zo ook een groot aanbod aan kinder uggs! Van de klassieke tot de meest moderne modelletjes, bij Assem zijn alle soorten kinder uggs te verkrijgen door middel van een enkele klik met de muis! Naast het gemak dat deze webshop biedt bij het winkelen naar kinder uggs, heeft ook deze webshop natuurlijk nog meerdere voordelen. Als u bij Assem uw kinder uggs bestelt kunt u er namelijk van op aan dat de verzending van uw kinder uggs altijd gratis is! Zo hoeven uw kinder uggs nooit meer te kosten dan daadwerkelijk nodig is. Ook voor een eventuele retourzending brengt Assem niets in rekening! Zo kunt u er zeker van zijn altijd tevreden te zijn wanneer u de kindervoetjes in zijn/haar uggs ziet rond dartellen. Vandaag de dag is het natuurlijk erg belangrijk te letten op uw veiligheid tijdens het online shoppen. Bij Assem kunt u echter met een gerust hart online shoppen. Assem beschikt namelijk over meerdere veilige betalingsopties, namelijk door middel van iDeal, MasterCard, VISA en PayPal. Mocht er dan toch nog iets misgaan tijdens het online shoppen bij deze webwinkel, kunt u bij Assem altijd nog terecht bij de persoonlijke klantenservice die u alle werkdagen te woord kan staan.

3. ikwilschoenen.nl

Zie Van den Assem Schoenen.

4. Bijenkorf

De Bijenkort met haar rijke geschiedenis heeft het meest uitgebreide assortiment dat een warenhuis zich kan wensen. Dat de Bijenkort ook kinder uggs te bieden heeft is daarom ook geen verrassing! Enkele schattige Ugg baby slofjes en een paar mooie Ugg laarzen voor jonge hippe meisjes zullen de kinderen helemaal warm houden en goed voor de dag laten komen! De Bijenkort brengt wel voor iedere bestelling verzend/verwerkingskosten in rekening. De bezorging via PostNL bedraagt: 3,95 per bestelling, bezorging via UPS: 4,95 per bestelling, aflevering op een Kiala Punt bij u in de buurt: 2,95 per bestelling en het ophalen in een filiaal van de Bijenkorf (in samenwerking met Kiala): GRATIS. Wat wel erg fijn is aan het bestellen van kinder uggs bij de Bijenkorf is u dat de kinder uggs de volgende dag al in huis heeft (indien u op een werkdag voor 19.30 uur besteld heeft). Dit betekent dat u nooit lang zal hoeven wachten op uw kinder uggs! Daarnaast is heeft de Bijenkort klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom kunt u bij een eventuele miskoop van kinder uggs toch altijd nog gratis retourneren! De veilige betalingsopties blijven bij zo’n groot bekend warenhuis als de Bijenkort natuurlijk niet achterwege. Bij de Bijenkorf kunt u veilig online shoppen en betalen met de Bijenkorf Card en/of Punten, de Bijenkorf Cadeaucard, iDeal, Visa, MasterCard en American Expres. De Bijenkort is verder ook erg klantgericht en staat daarom ook 7 dagen in de week tot u beschikking.